https://gateway.trip.ir/api/

غذاهای دبی؛ معرفی معروف ترین غذاهای سنتی دبی

به روز رسانی: 22 مرداد ، 1404 راهنمای سفر

غذاهای دبی

دبی، شهری که آسمان‌خراش‌های مدرن را در کنار بازارهای سنتی جای داده است، قصه‌ای شنیدنی از طعم‌ها برای گفتن دارد. فرهنگ غذایی امارات و به‌ویژه دبی، ترکیبی غنی و جذاب از سنت‌های آشپزی بادیه‌نشینان عرب با تاثیرات برجسته از فرهنگ‌های ایران، هند و کشورهای حاشیه مدیترانه است. این تنوع باعث شده تا غذاهای دبی به یکی از جاذبه‌های اصلی این شهر برای گردشگران تبدیل شود. در این مطلب، شما را به یک سفر هیجان‌انگیز در دنیای طعم‌ها می‌بریم و با 34 مورد از معروف ترین غذاهای دبی آشنا می‌کنیم.

مجبوس؛ معروف ترین غذای دبی

المجبوس (Machboos) که به آن کبسه نیز گفته می‌شود، بدون شک پادشاه سفره اماراتی و یکی از معروف ترین غذاهای دبی است. این پلوی پر ادویه که معمولا با گوشت بره، مرغ یا حتی ماهی تهیه می‌شود، با ترکیبی از ادویه‌هایی مانند زردچوبه، هل، دارچین و لیمو عمانی طعم‌دار شده و عطر و بویی بی‌نظیر دارد.

برای پختن مجبوس، برنج دانه‌بلند باسماتی به همراه گوشت پخته‌شده و گاهی نخود و کشمش، تجربه‌ای فراموش‌نشدنی از غذاهای عربی دبی را در تور دبی برای شما رقم می‌زند.

مجبوس از بهترین غذاهای دبی

مجبوس

هریس؛ غذای مناسبتی امارات

هریس (Harees) یکی از غذاهای سنتی دبی است که قدمتی طولانی دارد و بیشتر در مناسبت‌های خاص مانند ماه رمضان و عروسی‌ها سرو می‌شود. این غذا از ترکیب گندم و گوشت (معمولا مرغ یا بره) تهیه شده و برای ساعت‌ها روی حرارت ملایم پخته می‌شود تا بافتی حلیم‌مانند و نرم پیدا کند.

هریس با طعم ساده و در عین حال عمیق خود، نماد اصالت و مهمان‌نوازی در فرهنگ امارات است و جزو غذاهای محبوب دبی به شمار می‌رود. پیشنهاد می‌کنیم در برنامه‌ریزی برای هزینه های سفر به دبی، حتما مبلغی را هم برای امتحان کردن این غذای خوشمزه در رستوران‌های دبی در نظر بگیرید.

هریس از غذاهای دبی

هریس

ثرید؛ آبگوشت به سبک اعراب

ثرید یا ترید (Tharid)، خورشتی مقوی و یکی از غذاهای محلی دبی است که ریشه در سنت‌های اعراب بادیه‌نشین دارد. این غذا شباهت زیادی به آبگوشت ایرانی دارد و از ترکیب گوشت بره یا مرغ به همراه سبزیجاتی مانند سیب‌زمینی، هویج، کدو و گوجه‌فرنگی تهیه می‌شود.

نکته متمایزکننده ثرید، سرو آن روی نان نازکی به نام رقاق است که تکه تکه شده و در خورشت خیسانده می‌شود. این غذا یکی از خوشمزه ترین غذاهای دبی برای علاقه‌مندان به طعم‌های اصیل است.

ثرید از غذاهای محلی دبی

ثرید

بادمجان برانیه؛ غذای عربی با ریشه های ایرانی

بادمجان برانیه یا همان بورانی بادمجان، یکی از انواع غذاهای دبی است که تاثیر آشپزی ایرانی را به وضوح نشان می‌دهد. این غذای لذیذ از بادمجان سرخ‌شده یا کبابی تهیه می‌شود که با گوجه‌فرنگی، پیاز و ادویه‌های عربی پخته شده و گاهی با کشک یا ماست چکیده سرو می‌شود.

طعم غنی بادمجان در کنار چاشنی‌های معطر، این غذا را به یک انتخاب عالی برای گیاه‌خواران و همچنین به عنوان یک پیش‌غذای محبوب در کنار سایر غذاهای مخصوص دبی تبدیل کرده است.

بادمجان برانیه از غذاهای مخصوص دبی

بادمجان برانیه

مندی گوشت یا مرغ؛ تجربه غذای یمنی در دبی

مندی (Mandi) یکی از غذاهای مشهور دبی است که اصالت آن به یمن بازمی‌گردد، اما در تمام کشورهای حاشیه خلیج فارس محبوبیت دارد. راز طعم بی‌نظیر این غذا در روش پخت آن است؛ گوشت یا مرغ با ادویه‌های مخصوص طعم‌دار شده و در تنورهای زیرزمینی به نام تابون به آرامی پخته می‌شود.

دود حاصل از سوختن چوب، عطری دودی و منحصربه‌فرد به گوشت و برنجی که همزمان با آن دم میک‌شد، می‌دهد و آن را به یکی از بهترین غذاهای دبی تبدیل می‌کند.

شیش برک؛ پیراشکی گوشت عربی

شیش برک (Shish Barak) را می‌توان نسخه عربی راویولی ایتالیایی یا پیراشکی‌های گوشتی دانست که ریشه‌اش به آشپزی لبنانی برمی‌گردد. برای درست کردن این غذا، خمیرهای کوچکی که با گوشت چرخ‌کرده، پیاز و ادویه‌جات پر شده‌اند، در سسی غلیظ از ماست و سیر پخته می‌شوند.

این غذا با طعم ترش و ملایم ماست و عطر سیر و نعنا داغ، یکی از غذاهای عربی خوشمزه است که تجربه‌ای متفاوت از آشپزی اماراتی را به شما هدیه می‌دهد و در لیست غذاهای دبی که باید امتحان کنید، جایگاه ویژه‌ای دارد.

شیش برک

بلاله؛ صبحانه عربی در امارات

بلاله یا بلاليط (Balaleet) یکی از محبوب‌ترین صبحانه‌های سنتی امارات است. این غذا، ترکیبی عجیب اما بسیار لذیذ از ورمیشل شیرین طعم‌دار شده با هل، زعفران و گلاب و یک املت تخم‌مرغ نازک و شور است که روی آن قرار می‌گیرد.

تضاد طعم شیرین و شور در بلاله، آن را به یکی از غذاهای خاص دبی تبدیل کرده که حتما باید در سفر خود امتحان کنید تا روزتان را با طعمی متفاوت و پرانرژی آغاز کنید.

غذاهای ارزان دبی

بلاله

چباب؛ تجربه پنکیک به سبک اماراتی

چباب یا خمیرات (Chebab) که به آن پن‌کیک اماراتی نیز می‌گویند، یکی دیگر از غذاهای خوب دبی برای صبحانه یا عصرانه است. این پن‌کیک‌های نازک و پف‌دار با زعفران، هل و گاهی خرما طعم‌دار می‌شوند و معمولا با عسل، شیره خرما یا پنیر خامه‌ای سرو می‌گردند.

عطر و طعم زعفران و هل، خمیرات را از پن‌کیک‌های معمولی متمایز کرده و آن را به یک خوراکی محبوب در میان خانواده‌های اماراتی و همچنین از جمله سوغات دبی تبدیل می‌کند.

چباب انواع غذاهای دبی

چباب

خبیصه؛ دسر شیرین اماراتی

خبیصه یا الخبیص (Khabees) یک دسر یا میان‌وعده شیرین و سنتی است که از آرد تفت داده شده، شکر، روغن، آب و ادویه‌های معطر مانند زعفران و هل تهیه می‌شود. بافت نرم و طعم شیرین و معطر آن، خبیص را به یکی از دسرهای محبوب در مناسبت‌های خاص و دورهمی‌ها تبدیل کرده است.

این دسر مقوی، نمونه‌ای عالی از حضور شیرینی‌جات در میان غذاهای سنتی دبی است و طعمی خاطره‌انگیز برای مردم محلی دارد.

خبیصه دبی

خبیصه

لقیمات؛ بسیار شبیه به بامیه ایرانی

لقمه یا لقیمات (Luqaimat) که شباهت زیادی به بامیه ایرانی دارد، شیرینی توپی‌شکل و تردی است که در روغن سرخ شده و سپس در شیره خرما یا عسل غوطه‌ور می‌شود. این شیرینی خوشمزه، به ویژه در ماه رمضان، پای ثابت سفره‌های افطار است و به عنوان یکی از خوشمزه ترین غذاهای دبی در بخش دسرها شناخته می‌شود.

لقیمات را می‌توانید در بسیاری از رستوران های دبی و غرفه‌های غذاهای خیابانی دبی پیدا کنید.

لقیمات از غذاهای خیابانی دبی

لقیمات

شاورما عربی؛ محبوب و همه پسند

شاورما (Shawarma) دیگر نیازی به معرفی ندارد، اما شاورمای عربی در دبی طعم و مزه دیگری دارد. لایه‌های نازک گوشت مرغ یا بره که به آرامی روی یک سیخ عمودی کباب شده‌اند، به همراه سالاد، ترشی و سس سیر یا طحینه، در نان پیتا یا صمون پیچیده می‌شوند.

این غذای معروف، یکی از غذاهای ارزان دبی و در عین حال بسیار لذیذ است که می‌توانید به عنوان یک وعده سریع و خوشمزه روی آن حساب کنید.

شاورما دبی

شاورما

نخی؛ ساده ترین غذای خیابانی در دبی

نخی یا باجله (Nakhy) که در واقع همان نخود پخته شده با نمک، لیمو و ادویه‌ها است، یک میان‌وعده سالم و محبوب در امارات است. در این غذا، نخودها با ادویه‌های مخصوص پخته شده و به صورت گرم سرو می‌شوند. این خوراک ساده و مقوی را می‌توانید در بازارهای سنتی و غرفه‌های خیابانی پیدا کنید.

در حقیقت، نخی یکی از ارزان ترین غذاهای دبی است که طعم سادگی و اصالت زندگی مردم محلی را به شما منتقل می‌کند.

فلافل؛ غذای عربی با محبوبیت جهانی

فلافل (Falafel)، این گلوله‌های ترد و خوشمزه که از نخود یا باقلای آسیاب شده تهیه می‌شوند، یکی از مشهورترین غذاهای خیابانی در دبی است. فلافل‌های دبی معمولا با ادویه‌های معطر عربی طعم‌دار شده و به همراه نان پیتا، سالاد، ترشی و سس طحینه سرو می‌شوند.

این ساندویچ گیاهی و خوشمزه، یک انتخاب عالی برای یک وعده غذایی سریع، ارزان و بسیار رضایت‌بخش در سفر به دبی است.

فلافل

سمبوسه عربی

سمبوسه در دبی، با آنچه در ایران می‌شناسیم کمی متفاوت است. این پیراشکی‌های سه‌گوش و ترد، معمولا با مخلوطی از سبزیجات، پنیر یا گوشت چرخ‌کرده پر می‌شوند و با ادویه‌های عربی طعم‌دار می‌گردند.

سمبوسه به عنوان یک پیش‌غذا یا میان‌وعده در رستوران های دبی بسیار محبوب است و یکی از غذاهای خوشمزه دبی است که در کنار چای یا نوشیدنی‌های دیگر سرو می‌شود.

سمبوسه عربی از غذاهای معروف دبی

سمبوسه عربی

مطبق؛ غذای متفاوت و ترد

مطبق (Mutabbaq) یک غذای خیابانی پرطرفدار با اصالت یمنی است که در دبی نیز بسیار محبوب است. این غذا شامل لایه‌ای نازک از خمیر است که با گوشت چرخ‌کرده، تره‌فرنگی، تخم‌مرغ و ادویه‌جات پر شده، به شکل یک بقچه مربع تا می‌شود و روی تابه داغ سرخ می‌گردد.

در کل، مطبق با رویه ترد و مغز نرم و خوشمزه، یکی از غذاهای مخصوص دبی است که تجربه‌ای متفاوت و لذیذ را ارائه می‌دهد.

مطبق دبی

مطبق

جشید؛ طعم غذای دریایی در دبی

جشید (Jasheed) یک غذای دریایی خاص و یکی از غذاهای محلی دبی است که از گوشت چرخ شده کوسه‌ماهی‌های کوچک تهیه می‌شود. گوشت کوسه با پیاز، سیر، گشنیز و ترکیبی از ادویه‌های عربی به نام بزار تفت داده شده و معمولا به همراه برنج سفید سرو می‌شود.

این غذا طعمی منحصربه‌فرد دارد و برای کسانی که به دنبال تجربه غذاهای دریایی دبی هستند، انتخابی جسورانه و جالب است.

دبی چی بخوریم

جشید

نثریه؛ غذای خانگی مردم دبی

نثریه یک غذای ساده و سنتی است که بیشتر در خانه‌های اماراتی پخته می‌شود و در لیست غذاهای دبی کمتر در رستوران‌ها یافته می‌شود. این غذا از برنج پخته شده با تکه‌های کوچک ماهی شور یا دودی تهیه می‌شود. طعم شور و دودی ماهی در کنار برنج ساده، ترکیبی کلاسیک و محبوب در آشپزی ساحلی امارات است و یادآور رژیم غذایی ماهی‌گیران و مردمان ساحل‌نشین در گذشته است.

عیسیه؛ غذای سنتی اعراب

عیسیه (Aisheh) یکی دیگر از غذاهای سنتی دبی است که با الهام از زندگی ساده بادیه‌نشینان تهیه می‌شود. این غذا شامل تکه‌های نان یا خمیر است که با گوشت پخته شده و آب آن مخلوط می‌شود تا نوعی ترید غلیظ و مقوی به دست بیاید.

عیسیه غذایی بسیار ساده اما سرشار از انرژی است و نشان‌دهنده استفاده بهینه از مواد غذایی در فرهنگ سنتی امارات است.

حمص با گوشت؛ پیش غذای معروف جهانی

حمص (Hummus) به تنهایی یک پیش‌غذای جهانی است، اما در دبی می‌توانید نسخه کامل‌تر و مجلسی‌تر آن را با نام حمص با گوشت امتحان کنید. در این مدل، حمص نرم و کرمی با گوشت چرخ‌کرده یا تکه‌های کوچک گوشت بره که با ادویه و دانه‌های کاج تفت داده شده، سرو می‌شود.

این غذا که یکی از غذاهای عربی خوشمزه است، می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل و بسیار لذیذ مصرف شود.

حمص دبی

حمص

فطیر اماراتی؛ نان خوشمزه عربی

فطیر یک نوع نان لایه‌لایه و روغنی است که شباهت‌هایی به پاراتای هندی یا نان فطیر ایرانی دارد. این نان خوشمزه را می‌توان به صورت ساده یا با مواد میانی مختلفی مانند پنیر، گوشت، سبزیجات یا حتی شکلات نوتلا تهیه کرد.

فطیر اماراتی، به ویژه در وعده صبحانه یا به عنوان یک میان‌وعده در کنار چای کرک، یکی از غذاهای محبوب دبی است و در بسیاری از کافه‌ها و نانوایی‌ها پیدا می‌شود.

سوپ عدس؛ پیش غذای ثابت عربی

سوپ عدس یا شوربة عدس، یکی از پیش‌غذاهای ثابت در رستوران‌های دبی و سفره‌های خانگی مردم این کشور است. این سوپ گرم و مقوی از عدس قرمز، پیاز، هویج و ادویه‌هایی مانند زیره و زردچوبه تهیه شده و معمولا با نان تست برشته و یک برش لیمو سرو می‌شود.

سادگی، طعم دلپذیر و خواص غذایی بالا، این سوپ را به انتخابی عالی برای شروع یک وعده غذایی، به خصوص در شب‌های خنک‌تر، تبدیل کرده است.

سوپ عدس دبی

سوپ عدس

کباب؛ بهترین غذای گوشتی دبی

کباب در دبی جایگاه ویژه‌ای دارد و ترکیبی از سبک کباب‌های ایرانی و عربی است. در رستوران های دبی میتوانید انواع کباب مانند شیش طاووق (جوجه‌کباب)، کباب لحم (کباب گوشت) و کوفته را پیدا کنید که با ادویه‌های محلی طعم‌دار شده‌اند.

این کباب‌ها معمولا با نان عربی، حمص، متبل و سالاد فتوش سرو می‌شوند و یکی از بهترین غذاهای دبی برای علاقه‌مندان به گوشت کبابی هستند.

کباب بهترین غذای گوشتی دبی

کباب

خوراک دال؛ هندی ولی به سبک عربی

با توجه به جمعیت بزرگ هندی‌های حاضر در دبی، جای تعجب نیست که غذاهای هندی تاثیر زیادی بر آشپزی محلی امارات داشته باشند. خوراک دال یا عدس، نمونه‌ای بارز از این تاثیر است. این خوراک که از عدس پخته شده با پیاز، گوجه‌فرنگی، سیر و ترکیبی از ادویه‌های گرم تهیه می‌شود، نسخه‌ای ملایم‌تر و متناسب با ذائقه محلی از دال هندی است و یکی از غذاهای خوشمزه دبی برای گیاه‌خواران محسوب می‌شود.

خوراک دال از غذاهای دبی

خوراک دال

مدفون مرغ؛ غذای بسیار معروف

مدفون یا قوزی (Quzi) یکی دیگر از غذاهای مشهور دبی است که روش پخت خاصی دارد. در این روش، مرغ یا گوشت با ادویه‌های مخصوص مزه‌دار شده و سپس در دیگ قرار داده می‌شود و به طور کامل با زغال داغ پوشانده (دفن) می‌شود تا به آرامی و در حرارت یکنواخت بپزد.

نتیجه این روش پخت، گوشتی بسیار نرم و آبدار است که از استخوان جدا می‌شود و به همراه برنج معطر سرو می‌گردد.

مدفون مرغ دبی

مدفون مرغ

کوفته عربی؛ از غذاهای محبوب دبی

کوفته عربی که شباهت‌هایی به کباب تابه‌ای ایرانی دارد، از گوشت چرخ‌کرده (معمولا بره یا گوساله) تهیه می‌شود که با جعفری، پیاز و ادویه‌های عربی مخلوط شده و به شکل توپک یا بیضی درمی‌آید. این کوفته‌ها سپس در سس گوجه‌فرنگی غلیظ پخته شده یا کباب می‌شوند.

این غذا یکی از غذاهای خوب دبی است که هم به صورت خوراک با برنج و هم به صورت ساندویچ سرو می‌شود.

کوفته عربی از بهترین غذاهای دبی

کوفته عربی

مهلبیه؛ دسر شیر عربی

مهلبیه (Muhallabia) یک پودینگ شیری لطیف و خوشبو است که در سراسر خاورمیانه محبوبیت دارد و در دبی نیز به عنوان یک دسر کلاسیک شناخته می‌شود. این دسر از ترکیب شیر، شکر و نشاسته برنج یا ذرت تهیه شده و با گلاب و هل طعم‌دار می‌شود.

روی مهلبیه معمولا با پسته خرد شده، دارچین یا خلال بادام تزئین می‌شود و با بافت نرم و طعم ملایم خود، پایانی دلنشین برای هر وعده غذایی در تور امارات است.

مهلبیه از غذاهای سنتی دبی

مهلبیه

حلوا اماراتی؛ غذای مخصوص جشن ها

حلوا در فرهنگ امارات جایگاه ویژه‌ای دارد و با حلوای ایرانی متفاوت است. این حلوا بافتی نرم‌تر و ژله‌ای‌تر دارد و از نشاسته، شکر، کره، زعفران و هل تهیه می‌شود. رنگ آن هم معمولا قهوه‌ای مایل به قرمز است و با مغزهایی مانند پسته و بادام تزئین می‌شود.

حلوای اماراتی یکی از نمادهای مهمان‌نوازی مردم دبی است که اغلب در کنار قهوه عربی سرو می‌شود و یکی از غذاهای مخصوص دبی در اعیاد و جشن‌ها است.

حلوا عربی

حلوا

خوراک میگو اماراتی

خوراک میگو یا روبيان اماراتی، یکی از لذیذترین غذاهای دریایی دبی است. در این غذا، میگوهای تازه با ترکیبی از ادویه‌های محلی (بزار)، لیمو عمانی، پیاز و گشنیز تفت داده شده و سپس با برنج مخلوط و دم کشیده می‌شود.

طعم تند و ترش این غذا در کنار عطر بی‌نظیر ادویه‌ها و تازگی میگو، آن را به یک انتخاب فوق‌العاده برای دوستداران غذاهای دریایی تبدیل کرده است.

خوراک میگو اماراتی

خوراک میگو اماراتی

نان رقاق؛ نان خوشمزه اماراتی

نان رقاق (Rgag) یک نان بسیار نازک و ترد است که به طور سنتی روی یک تابه داغ و صاف پخته می‌شود. این نان، پایه اصلی غذای معروف ثرید است، اما به تنهایی نیز به همراه پنیر، تخم‌مرغ یا عسل به عنوان یک وعده صبحانه یا میان‌وعده مصرف می‌شود.

تماشای مهارت نانوا در تهیه این نان نازک در بازارهای محلی، خود یکی از جاذبه‌های فرهنگی و بخشی از تجربه غذاهای سنتی دبی است.

نان رقاق دبی

نان رقاق

خوراک مغز گوسفند؛ کله پاچه به سبک عربی

خوراک مغز گوسفند که در زبان محلی مخ (Mukh al-Ghanam) نامیده می‌شود، یکی از غذاهای خاص دبی است که شاید باب میل همه نباشد، اما طرفداران خاص خود را دارد. در این غذا، مغز گوسفند معمولا با زردچوبه، فلفل و سایر ادویه‌ها به آرامی پخته یا سرخ می‌شود تا بافتی نرم و کرمی پیدا کند.

این غذا به دلیل کلسترول بالا کمتر مصرف می‌شود، اما تجربه‌ای متفاوت از آشپزی سنتی امارات را ارائه می‌دهد.

نان خمیر با عسل و خرما

نان خمیر یکی از نان‌های سنتی و محبوب در امارات است که بافتی نرم و کمی شیرین دارد. این نان که با آرد، ماست، خرما و ادویه‌هایی مانند رازیانه و زردچوبه تهیه می‌شود، پس از پختن با عسل یا شیره خرما سرو می‌شود.

ترکیب طعم شیرین خرما و عطر ادویه‌ها، این نان را به یک صبحانه یا عصرانه لذیذ و مقوی و یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای دبی در دسته نان‌ها تبدیل کرده است.

برگر شتر؛ همبرگر به سبک عربی

برای داشتن تجربه‌ای مدرن اما با ریشه‌های محلی، برگر شتر را در دبی امتحان کنید. گوشت شتر که چربی کمتر و پروتئین بیشتری نسبت به گوشت گاو دارد، طعمی کمی شیرین و منحصربه‌فرد دارد. در دبی، برخی از رستورانهای مدرن و کافه‌ها، این برگر را به عنوان یک آیتم خاص در منوی خود ارائه می‌دهند.

این غذای معروف دبی در سالهای اخیر، پلی میان سنت و مدرنیته در صحنه غذایی این شهر ایجاد کرده است.

برگر شتر از غذاهای عربی خوشمزه

برگر شتر

خوراک پاچه با ادویه های اماراتی

خوراک پاچه که در فرهنگ ایرانی نیز بسیار محبوب است، در دبی با ادویه‌جات و سبک خاص محلی طبخ می‌شود. پاچه گوسفند برای ساعت‌ها با ادویه‌هایی مانند دارچین، هل، زردچوبه و لیمو عمانی پخته می‌شود تا کاملا نرم و لعاب‌دار شود.

این غذا که بسیار مقوی است، معمولا به عنوان یک صبحانه سنگین در روزهای تعطیل مصرف می‌شود و یکی از غذاهای محلی دبی برای علاقه‌مندان به طعم‌های قوی و سنتی است.

چای کرک؛ نوشیدنی محبوب در هوای سرد

هیچ سفری به دبی بدون نوشیدن یک فنجان چای کرک کامل نمی‌شود. این نوشیدنی محبوب که ریشه در فرهنگ هندی دارد، به بخشی جدایی‌ناپذیر از زندگی روزمره مردم امارات تبدیل شده است. برای درست کردن این نوشیدنی، چای سیاه قوی با شیر غلیظ شده (شیر عسلی) و ادویه‌هایی مانند هل، زنجبیل و زعفران دم می‌کشد.

طعم شیرین و تند و تیز چای کرک، بهترین همراه برای غذاهای خیابانی دبی یا یک عصرانه دلپذیر است.

چای کرک

چای کرک

سفر به دبی؛ تجربه طعم ها و خاطره ها

حتما همه شما خوب می‌دانید که دبی کجاست. همان‌طور که در این مطلب خواندیم، لیست غذاهای دبی بسیار فراتر از فقط چند غذای معروف است و دنیایی از طعم، عطر و فرهنگ را در خود جای داده است. از غذاهای مجلل و سنتی گرفته تا خوراکی‌های ساده و غذاهای ارزان دبی، هر کدام بخشی از هویت این شهر شگفت‌انگیز را به نمایش می‌گذارند. در واقع، سفر به دبی تنها به معنای بازدید از جاذبه‌های مدرن نیست؛ بلکه فرصتی برای کشف یک میراث غنی آشپزی است.

برای چشیدن این طعم‌های بی‌نظیر و ساختن خاطراتی ماندگار، پیشنهاد می‌کنیم فرصت حضور در تور دبی یا خرید بلیط هواپیما دبی از آژانس تریپ را از دست ندهید. تیم مشاوران ما آماده هستند تا به شما کمک کنند سفری مطابق با سلیقه و بودجه خود را طراحی کرده و تجربه‌ای بی‌نقص از سفر به امارات و شهر دبی داشته باشید.

سوالات متداول

برای داشتن یک تجربه کامل، حتما مجبوس را به عنوان غذای ملی، شاورما را به عنوان بهترین غذای خیابانی، هریس را برای چشیدن طعم اصالت و لقیمات را به عنوان یک دسر سنتی و خوشمزه امتحان کنید. این‌ها از معروف‌ترین غذاهای دبی هستند.
قیمت غذاهای دبی بسیار متنوع است. شما میت‌وانید ارزان‌ترین غذاهای دبی مانند فلافل و شاورما را با هزینه‌ای کمتر از 20 درهم پیدا کنید، درحالی‌که یک وعده غذایی در رستوران‌های لوکس و هتل‌ها می‌تواند صدها درهم هزینه داشته باشد.
بدون شک شاورما و فلافل دو مورد از محبوب‌ترین و معروف ترین غذاهای خیابانی در دبی هستند. علاوه بر این‌ها، مطبق و سمبوسه نیز گزینه‌های عالی و پرطرفداری هستند که در اکثر مناطق توریستی و بازارهای محلی به راحتی یافته می‌شوند.
بله؛ فرهنگ غذایی دبی برای گیاه‌خواران نیز بسیار غنی است. گزینه‌هایی مانند حمص، متبل، فلافل، فتوش، تبوله، سمبوسه سبزیجات و خوراک دال (عدس) به وفور در رستوران‌های دبی یافته می‌شوند و جزو غذاهای عربی خوشمزه و گیاهی به شمار می‌روند.
بخش نظرات

اپلیکیشن تریپ

با تریپ، سفر به دور دنیا فقط چند کلیک با شما فاصله داره! از مقایسه قیمت‌های پرواز و هتل گرفته تا رزرو تورهای هیجان‌انگیز

دانلود نسخه IOS

دانلود نسخه اندروید

QRcode
برای دانلود اسکن کنید
اپلیکیشن رزرو پرواز تریپ
6Lcvc3kaAAAAALAILAp0jE_FSwTasfoo6HDqw6Xc