در ابتدا بهتر است بدانید که کشور کانادا به نسبت کشورهای اروپایی، سخت‌گیری کمتری در خصوص صدور ویزاهای توریستی دارد؛ اما لازم به تأکید دوباره است که این موضوع دلیل مناسبی برای اهمال -حتی کوچک- در مسیر اخذ ویزای کانادا و یا وقت سفارت کانادا نیست. لذا بهتر است که گردشگران با اطلاع کامل از شرایط و ضوابط دریافت ویزای کانادا، مسیر هموارتری را بپیمایند. همچنین بهتر است به این نکته توجه کنید که دولت کانادا، به مانند کشورهای اروپایی، اهمیت زیادی برای گردش مالی مناسب و برخورداری از بیزینس شخصی قائل است و علاقمند به پذیرش گردشگرانی‌ست که قصد دارند بدون حضور همسر و یا فرزند به این کشور سفر کنند. شرایط سیاسی و اقتصادی کشور گردشگر هم از دیگر عواملی‌ست که در دریافت ویزای کانادا به شدت تأثیرگذارند؛ اما برخلاف سال‌های گذشته که شرایط نامناسب ایران،سفر به کانادا را برای ایرانیان به نوعی ناممکن کرده بود، چند سالی‌ست که دولت کانادا دوباره شرایط را برای حضور ایرانیان مهیا دیده است که تا گردشگران ایرانی بتوانند از این کشور پهناور دیدن کنند و یا به دیدار عزیزانشان بروند. 

بیشتر مردم دنیا برای مسافرت به کانادا نیاز به ویزا دارند. ویزای مسافرتی از نوع ویزاهای موقت کاناداست که Temporary Visit Visa می گویند. به طور کلی برای آنکه موفق به دریافت این ویزا شوید باید شرایط زیر را داشته باشید.

 

  • اصل پاسپورت های جدید و قدیمی
  • ترجمه شناسنامه هر یک از متقاضیان
  • ترجمه سند ازدواج “اگر زن و شوهر با هم اقدام می کنند.”
  • تکمیل فرم درخواست ویزا Application form
  • تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی Family Information
  • یک قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی زمینه سفید
  • ترجمه سند ملکی در صورت وجود
  • ترجمه مدارک شغلی
  • گردش حساب سه ماهه آخر که نشان دهنده مبلغ درآمد ماهیانه باشد 
  • نامه تمکن Bank Statement به زبان انگلیسی ممهور به مهر امور بین الملل بانک
  • دعوتنامه به همراه مدارک مالی و کارت شناسایی فرد دعوت کننده 
  • مدارک اثبات رابطه خویشاوندی دعوت شونده با دعوت کننده 
  • رزرو بلیط هواپیما رفت و برگشت به کانادا
  • رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند، درصورتی که فرزند زیر ۱۸ سال آنها به تنهایی یا با یکی از والدین سفر می کند.

 

چند توصیه مهم و کاربردی

 

متقاضیانی که برای دیدن جاذبه های کانادا، دیدار اقوام و آشنایان، شرکت در همایش و کنگره و یا دوره های کوتاه مدت تحصیلی قصد ورود به این کشور را داشته باشند، به عنوان ویزیتور کوتاه مدت درخواست خود را ارائه می دهند. توجه نمایید که در اپلیکیشن فرم های جدید، گزینه ای برای انتخاب تعداد دفعات ورود به کانادا وجود ندارد؛ به این معنا که تمامی درخواست ها به یک شکل به سفارت ارجاع داده می شوند و درنهایت تصمیم گیری در خصوص مدت زمان اعتبار ویزا و یک یا چند بار ورود بودن آن به عهده سفارت است.

از آن جایی که در اکثر موارد، تاریخ خاتمه ویزا با تاریخ انقضای پاسپورت یکی است، پیشنهاد می کنیم در صورتی که اعتبار گذرنامه شما کم است، آن را تعویض نمایید. اعتبار کل ویزای کانادا برای مدت زمان استفاده از آن است که اگر چند بارورود Multiple باشد، اجازه سفرهای مکرر را به دارنده آن می دهد. توجه داشته باشید که در ویزای عادی متقاضی نمی تواند در هر بار ورود، بیشتر از شش ماه در کانادا اقامت کند مگر اینکه سوپر ویزا داشته باشد که در این صورت می تواند در هر سفر تا دو سال در کانادا بماند.

با اینکه ویزای کانادا جزو ویزاهای آسان محسوب می‌شود و گردشگران می‌توانند با تحقیق مناسب و استفاده از مشاوره کارشناسان تریپ، به راحتی به آن دست پیدا کنند، اما به واسطه لزوم برنامه‌ریزی برای سفر به یکی از کشورهای ترکیه، امارات متحده عربی و یا ارمنستان، از آن دسته اعمالی در مسیر گرفتن ویزاست که باید به دقت و با آگاهی کامل انجام شود. استفاده از خدمات پیکاپ ویزا هم می‌تواند یکی از راه‌های مناسب برای گرفتن ویزای کانادا باشد و گردشگران را از سفرهای وقت‌گیر و غیرضروری به کشورهای اطراف معاف کند. از طرفی اطلاع کامل از مدارک مورد نیاز برای ویزای کانادا هم، یکی از دیگر از الزاماتی‌ست که گردشگران باید به آن توجه کنند و از تکمیل هر فرم و یا مدرکی بدون مشورت با خبرگان امر پرهیز کنند؛ چرا که ممکن است هزینه‌های اضافی و فراوانی، به دلیل عدم آگاهی صحیح از مراحل پیشرفت در مسیر درست، بر گردشگران تحمیل شود.

 

 

خدمات تریپ در رابطه با ویزا کانادا

  • ویزای تضمینی کانادا: در ادامه توضیحات تکمیلی ارائه شده
  • ثبت نام ویزا کانادا: شامل اپلیکیشن فرم های کانادا در دو قالب فرم مشخصات فردی  و خانوادگی و ثبت نام آنلاین، ثبت نام حضوری ویزا کانادا می باشد 
  • پیکاپ ویزا کانادا : پیکاپ کانادا در دوبی، پیکاپ کانادا در ترکیه، تمدید پاسپورت کانادایی، ترول داکیومنت

 

تعرفه اخذ ویزا:‏

ویزای کانادا خدمات مسافر تخفیف مسافران تریپ
ثبت نام ویزای توریستی تضمینی 1 تا 4 سال 1000 دلار آمریکا 10%
4 تا 14 سال 1500 دلار آمریکا 10%
بزرگسال 2000 دلار آمریکا 10%
ثبت نام توریستی نرمال 420 دلار کانادا 390 دلار کانادا
ثبت نام ویزا دانشجویی و فرصت مطالعاتی 1000 دلار کانادا 10%
معتبر تا 25  مرداد 96  

 

نکته : ثبت نام نرمال

• از نفر دوم به بعد هر نفر مبلغ 40 دلار کسر می گردد ‏ 
• کودک زیر 14 سال مبلغ 50 دلار کانادا کسر میگردد