سایر خدمات در دبی

ویزای دبی 14 روزه

تعداد: 1,100,000 تومان
4.9

 مدارک  لازم جهت  اخذ ویزای دبی 

اسکن  کارت ملی جدید/اسکن واضح پاسپورت با اعتبار 7 ماه از تاریخ سفر 

مدت زمان اخذ ویزا 

7روز کاری

صدور ویزا در صورتی صورت میگیرد که بلیط یا هتل از سایت تهیه شود.

ویزا برای خانم های زیر 40 سال با همراه اقدام میشود. 

محصولات دیگر موجود در شهر دبی

ترانسفر رفت و برگشت دبی

از فرودگاه دبی تا هتل و برعکس (هر نفر)
650,000  تومان
اطلاعات و خرید

ویزای 1 ماهه دبی

ویزای 1 ماهه یکبار ورود
1,200,000  تومان
اطلاعات و خرید